Falugondnokok Duna- Tisza Közi Egyesülete... Üdvözöljük Honlapunkon! !
 

Egyéni szupervízió
 
A Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága diplomás szupervizor tagjai ingyenes segítséget ajánlanak fel az egészségügyi és szociális dolgozók, pedagógusok, civil segítők és egyetemi hallgatók számára.
A szupervízió online térben (például telefonon, skype-on vagy messengeren) Ön és a szupervizor közötti személyes beszélgetés, melyek alkalmanként 45-60 percesek. Igény esetén rendszeres időközönként, legfeljebb 5 alkalommal ismétlődhetnek. A beszélgetés során Ön bármilyen szakmai helyzetét, nehézségét meg tudja osztani a szupervizorral, és a szakmai beszélgetés során ennek érzelmi terhét le tudja tenni, friss levegőhöz, energiához juthat.

Amennyiben élni szeretne a felajánlott ingyenes szupervizori támogatással, a https://szupervizorok.hu/rolunk/tagsag/pro-bono-covid-19 linken megtekintheti a szupervizorok adatlapját, bemutatkozását.
 
A szakemberek között van Kapsza Enikő, aki a falu- és tanyagondnoki alapképzés során már több szuperviziós csoportot vezetett, így közvetlen ismerete van a falu- és tanyagondnoki munkáról, annak nehézségeiről.

A „találkozáshoz” ki kell választani a SZABAD jelzést használó szupervizorok közül azt a szakembert, akivel szeretne együttműködni, és keresse/hívja bátran a megadott elérhetőségeken. Amennyiben nem sikerült közvetlenül elérnie, ő a lehető legrövidebb időn belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. Ha telefonon kereste és nem érte el, kérjük, küldjön sms-t vagy e-mailt. A szupervízió részleteiről (időpont, választott online platform, alkalmak száma) közvetlenül a szakemberrel tud egyeztetni.

https://szupervizorok.hu/szupervizio-hu/pro-bono/101-pro-bono/144-pro-bono
--------------------------------------------------------------------------------------



TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01432-„Biztonság, Egészség, Közösség”

EFOP-5.2.2-17-2017-00004
„Falugondnokság határok nélkül”
A falugondnoki szolgáltatás megújításának lehetőségei hálózati együttműködések által