Falugondnokok Duna- Tisza Közi Egyesülete... Üdvözöljük Honlapunkon! !
 

Tanyagondnokokkal a tanyákon élőkért 2017-2018

Pályázati programunk a falu- és tanyagondnoksággal összhangban, a helyben fölmerült igényekhez és szükségletekhez igazodik. Pályázó: a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesülete

Országos konferencia: Meg kívánunk rendezni egy 1 napos országos falu- és tanyagondnoki konferenciát 250 fő részvételével az egyesület 20 éves évfordulója alkalmából.

Projektünkben szerepel Szakmai napok szervezése. Tanyagondnoki találkozók szervezése, lebonyolítása. A találkozók egy aktuális tanyafejlesztési probléma köré szerveződnek.

Képzések tanyagondnokoknak: A képzésen a falu- és tanyagondnoki munkához kapcsolódó újdonságok bemutatása, a tapasztalatok megvitatása, új módszerek ismertetése, meglévő szaktudás frissítése a feladat. Szabadszállás – Balázspusztán rendezzük meg a képzést 30 fővel 3 napon keresztül.
Színházlátogatás szervezése tanyagondnokok és tanyasi lakosok számára 4 helyszínen: Kecskemét; Békéscsaba; Szolnok; Szeged) 4 alkalommal 30-30 fő (összesen 120 fő) részére lehetővé tenni egy színházi előadás megtekintését, ismerkedést a színházzal.

Három napos szakmai látóút szervezése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe 35 fővel.

Duna-Tisza Közi Falugondnoki Hírlevélben kéthavonta cikkekben híradás a projektről 700-700 példányban.